City Break

Fibula Travel, ju ofron udhëtime në vende të ndryshme me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.

Ofertat
 • Udhëtim në Romë-Firence

  Fibula Travel, ju ofron Udhëtim 4 ditë në Romë-Firence me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.

 • Udhëtim në Vjenë

  Fibula Travel, ju ofron Udhëtim 4 ditë në Vjenë me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.

 • Udhëtim në Budapest

  Fibula Travel, ju ofron Udhëtim 4 ditë në Budapest me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.

 • Udhëtimi në Madrid

  Fibula Travel, ju ofron Udhëtim 4 ditë në Madrid me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.