Destinimi ose hoteli?
Data e nisjes
2 të rritur
 • Oferta | Antalya 2022

  1. Granada Luxury Beach

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Beach
   nga € 750 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  2. Granada Luxury Belek

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Belek
   Granada Luxury Belek
   nga € 1 003 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  3. Granada Luxury Okurcalar

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Alanya
   Granada Luxury Okurcalar
   nga € 745 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  4. Titanic Beach Lara

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Lara
   Titanic Beach Lara
   nga € 1 832 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  5. Titanic Deluxe Golf Belek

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Belek
   Titanic Deluxe Golf Belek
   nga € 1 142 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  6. Regnum Carya

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Belek
   Regnum Carya
   nga € 2 470 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 8 ditë / 7 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  7. Adam & Eve

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Belek
   Adam & Eve
   nga € 949 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  8. Calista Luxury Resort

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Belek
   Calista Luxury Resort
   nga € 1 595 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport
  9. Paloma Finesse Side

   1. Turqi
   2. Antalya
   3. Side
   Paloma Finesse Side
   nga € 1 401 p.p.
   • Udhëtarët 2 Te rritur
   • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
   • Data e nisjes 18 qer 2022
   • Aeroporti Prishtina Airport

Oferta Speciale Bodrum

 • Xanadu Island

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Xanadu Island
  nga € 1 323 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Blue Dreams Resort & SPA

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Blue Dreams Resort & SPA
  nga € 713 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Royal Asarlık Beach Hotel & Spa
  nga € 609 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Armonia Holiday Village & Spa

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Armonia Holiday Village & Spa
  nga € 675 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Kadikale Resort

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Kadikale Resort
  nga € 663 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Sundance Resort

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Sundance Resort
  nga € 609 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Yelken Mandalinci Spa&Wellness Hotel

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Yelken Mandalinci Spa&Wellness Hotel
  nga € 510 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport
 • Phoenix Sun Bodrum

  1. Turqi
  2. Bodrum
  3. Bodrum
  Phoenix Sun Bodrum
  nga € 467 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7 ditë / 6 netë
  • Data e nisjes 29 qer 2022
  • Aeroporti Prishtina Airport

Ku dëshironi të udhëtoni në Antalya?
Vera 2022 - Paketa charter & Akomodime individuale

Oferta për verën 2022 nga Fibula Air Travel Agency fluturime direkte me charter. Përveç Akomodimit tradicional në Antalia, do të kemi charter fluturim nga Prishtina edhe për në Bodrum. Fibula Travel Agency këtë vitë poashtu organizon fluturime charter nga Shkupi për në Hurghada (Egjipt). Gjithashtu Fibula ofron oferta verore 2022 për qëndrime individuale në Shqipëri, Mal të Zi, Bullgari dhe Greqi.

Charter Antalya 2022

Fluturimet charter për në Antalya në vitin 2022 do të realizohen 11 here ne javë. Pushuesit mund të zgjedhin hotele me 3, 4 ose 5 yje. Paketat do të përfshijnë biletën e avionit, akomodimin në hotel dhe transferin nga aeroporti për në hotel dhe anasjelltas.

Ne ju rekomandojmë që të regjistroheni në newsletter-in tonë, për të informuar menjëhere për ofertat e pushimeve me çmime speciale