Maldive | 6 netë/ 7 ditë

Pushime Ekzotike
Fibula Air Travel, ju ofron Oferta për vende Ekzotike.
Oferta përmban: Fluturim, Akomodimin në Hotel me shërbim All-inclusive, si dhe transportin Aeroport - Hotel - Aeroport.
 •  
  E vlefshme deri me 31 Mars
 •  
  6 netë/ 7 ditë
 •  
  All-inclusive
 •  
  Fluturimi
 
+
 
nga € 2328

Fluturimi

 
Nisja
 
 
 
 
 
 
Prishtinë
Turkish Airlines
Maldive
 
Kthimi
 
 
 
 
 
 
Maldive
Turkish Airlines
Prishtinë

 

Hoteli
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
Periudha
ADAARAN CLUB RANNALHI
AI
6 netë
€ 2328
11.01.2022 - 31.03.2022
Opsionet tjera
STANDARD ROOM
 
6 netë
€ 2094
01.04.2022 - 30.04.2022
 
 
6 netë
€ 1857
01.05.2022 - 31.07.2022
ADAARAN PRESTIGE VADOO
AI
6 netë
€ 4372
11.01.2022 - 31.03.2022
Opsionet tjera
STANDARD ROOM
 
6 netë
€ 4027
01.04.2022 - 30.04.2022
 
 
6 netë
€ 3649
01.05.2022 - 31.07.2022
ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI
AI
6 netë
€ 2439
11.01.2022 - 31.03.2022
Opsionet tjera
GARDEN VILLA
 
6 netë
€ 2220
01.04.2022 - 30.04.2022
 
 
6 netë
€ 1842
01.05.2022 - 31.07.2022
ADAARAN SELECT MEEDHUPPARU
AI
6 netë
€ 2762
11.01.2022 - 30.04.2022
Opsionet tjera
BEACH VILLA
 
6 netë
€ 2336
01.05.2021 - 31.08.2022
 
 
6 netë
€ 2396
01.09.2022 - 31.10.2022
HERTIANCE AARAH
PREMIUM-AI
6 netë
€ 5244
11.01.2022 - 31.03.2022
Opsionet tjera
BEACH VILLA
 
6 netë
€ 4866
01.04.2022 - 30.04.2022
 
 
6 netë
€ 4056
01.05.2022 - 31.10.2022Ne çmim përfshihën

 • Biletat me Turkish Airlines ( Prishtine – Stamboll – Maldive ) dhe anasjelltas
 • Transferi Aeroport - Hotel - Aeroport.
 • Hotel me sherbim All Inclusive per 6 netë
 • GreenTaxNe çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Viza hyrëse
 • Shërbimet shtesë

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet e mësipërme nuk janë të garantuara. Çmimi mund të jetë më i lartë dhe varet nga vendet në aeroplan!
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Maldives duhet të keni një certifikatë për vaksinën minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Air Travel
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel