Selanik | Hotele 

Oferta Speciale

Fibula Travel, ju ofron Hotele të ndryshme në Selanik. Zgjedh njërën nga Hotelet për t'u relaksuar.
 •  
  Sezona 2022/23
 •  
  nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 28
Hoteli
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
EGNATIA HOTEL 3*
Bed & Breakfast
nata
€ 28
Për person
MANDRINO HOTEL 3*
Bed & Breakfast
nata
€ 33
Për person
HOTEL EL GRECO 3*
Bed & Breakfast
nata
€ 39
Për person
LADADIKA DESIGN HOTEL 3*
Bed & Breakfast
nata
€ 33
Për person
EGNATIA PALACE 4*
Bed & Breakfast
nata
€ 44
Për person
VANORO HOTEL 5*
Bed & Breakfast
nata
€ 48
Për person
THE MET HOTEL 5*
Bed & Breakfast
nata
€ 79
Për person
ELECTRA PALACE 5*
Bed & Breakfast
nata
€ 88
Për person
MEDITERRANEAN PALACE 5*
Bed & Breakfast
nata
€ 95
Për person
MAKEDONIA PALACE 5*
Bed & Breakfast
nata
€ 90
Për personNe çmim përfshihën

 • Akomodimi në hotel
 • Mëngjesi në hotelNe çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Shërbimet shtesë
 • Viza hyrëse në Greqi
 • Transporti

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet të sigurojë vetë Vizën hyrëse për në Greqi
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel