Malibu Resort Boutique Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Malibu Resort Boutique Hotel
  • 58 fotografi
  • WiFi falas në vende publike
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Pishinë e hapur
  • Plazh me rërë dhe guralecë

Lokacioni