Eldar Resort Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Kemer
  • Eldar Resort Hotel
  • 61 fotografi
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Fusha Tenisit
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Eldar Resort Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni