Kırbıyık Resort Hotel

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Kırbıyık Resort Hotel
 • 41 fotografi
 • Afer plazhit
 • WiFi falas në vende publike
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Fusha Tenisit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Plazh me rërë dhe guralecë
 • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Kırbıyık Resort Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni