Memphis Beach Hotel

  1. Greece
  2. Rhodes
  3. Kolymbia
  • Memphis Beach Hotel
  • 26 fotografi
  • I qetë
  • Afer plazhit
  • Fëmitë deri në 13.99 vjeç - pa pagesë në hotel
  • Pishinë e hapur
  • Plazh me rërë dhe guralecë

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Memphis Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni