Festat e Fundvitit

Fibula Travel, ju ofron oferta për Vitin e Ri 2023

Ofertat
  • Ture për Vitin e Ri

    Fibula Travel, ju ofron Ture për Vitin e ri në vende të ndryshme me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.