Cappadocia | 3 netë/ 4 ditë

Rreth Ofertës
Fibula Air Travel, ju ofron Paketë Arazhman për në Cappadocia.
Oferta përmban: Fluturim, Akomodimin në Hotel me shërbim fjetje me mëngjes, si dhe transportin Aeroport - Hotel - Aeroport. Hotelet mundë ti gjeni më poshtë
 •  
  Nisje çdo ditë
 •  
  3 netë/ 4 ditë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Fluturimi
 
+
 
nga € 262

Fluturimi

 
Nisja
 
PRN
 
 
 
ASR
Prishtinë
Pegasus Airlines
Kayseri
 
Kthimi
 
ASR
 
 
 
PRN
Kayseri
Pegasus Airlines
Prishtinë
Çdo ditë
PC2736
Çdo ditë
PC2737
Më shumë
Hoteli
Lokacioni
Akomodimi
DBL
SNGL
TRPL
ANTIQUE HOUSE HOTEL 3*
Ortahisar
3 netë
€ 262
€ 302
€ 249
UCHISAR KAYA HOTEL (BTQ)
Uchisar
3 netë
€ 266
€ 306
€ 260
CAPPADOCIA OLD HOUSES (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 273
€ 323
N/A
THE CAPPADOCIA HOTEL (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 281
€ 341
€ 275
ROYAL CAVE (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 293
€ 364
N/A
THE CAPPADOCIA HOTEL (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 281
€ 341
€ 275
ACROPOLIS CAVE SUITE (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 365
€ 507
€ 335
MAHZEN CAVE HOTEL (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 304
€ 336
N/A
DERE SUITES CAPPADOCIA 3*
Urgup
3 netë
€ 305
€ 386
N/A
FOSIL CAVE HOTEL (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 309
€ 368
N/A
UTOPIA CAVE HOTEL 4*
Urgup
3 netë
€ 324
€ 397
€ 325
ALIA CAVE HOTEL (BTQ)
Goreme
3 netë
€ 327
€ 432
N/A
CAPPADOCIA ESTATES HOTEL (BTQ)
Urgup
3 netë
€ 328
€ 434
€ 315
SELFIE CAVE HOTELS (BTQ)
Uchisar
3 netë
€ 342
€ 462
€ 302
MITHRA CAVE HOTEL (BTQ)
Goreme
3 netë
€ 358
€ 494
N/A
GRAND CAVE SUITES (BTQ)
Goreme
3 netë
€ 361
€ 500
€ 343
CAPPADOCIA CAVE RESORT & SPA 5*
Uchisar
3 netë
€ 446
€ 671
N/A
Ne çmim përfshihën

 • Transporti ajror me Pegasus (për person 20 kg duke përfshirë bagazhin + 8 kg bagazh dore)
 • Taksat e aeroportit
 • 3 netë / 4 ditë me mëngjes në një nga hotelet e propozuara
 • Transferi organizuar nga aeroporti - hotel - aeroport.
Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Shërbime shtesë
 • Çmimi për INF, mosha 0-1,99 është 40 euro
 • Cmimi per femije nga 02 deri ne 6.99 vjec 185 euro
 • Shetitjet Opsionale

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Çmimet e mësipërme nuk janë të garantuara. Çmimi mund të jetë më i lartë dhe varet nga vendet në aeroplan!
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme me një minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Turqisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën me min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë), ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • Formulari i hyrjes, regjistrimi në: https://register.health.gov.tr (72 orë para hyrjes në vend) - i detyrueshëm.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Air Travel
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit e Fibula Air Travel